Recenzije i testovi proizvoda

Novi Elegoo Mars PRO - što ga čini boljim? Novi Elegoo Mars PRO - što ga čini boljim?

Elegoo Mars je zahvaljujući vrlo dobrom omjeru cijene i performansa stvorio veliku bazu obožavatelja. Sada je dostupna poboljšana verzija Elegoo Marsa - Elegoo Mars PRO. Testirali smo što PRO verziju čini boljom.

3DJake ljepilo za radnu ploču 3DJake ljepilo za radnu ploču

Svatko tko je radio s FM 3D printerima poznaje ovaj problem. Prvih nekoliko slojeva modela ne prianjaju dobro na radnu ploču. Imamo rješenje za vas!

3D filamenti od Verbatim-a 3D filamenti od Verbatim-a

Visokokvalitetni filament za 3D ispis Izrađen uz pridržavanje veoma uskih tolerancija. Izrađen od kvalitetnih materijala za ravnomjeran dotok materijala i izvanredne rezultate ispisa.

PrintaFix Basic – rješenje za prianjanje PrintaFix Basic – rješenje za prianjanje

Svatko tko radi s FDM 3D printerima upoznat je s ovim problemom Prvih nekoliko slojeva modela ne prianjaju ispravno na radnu ploču. Ispis tako više nije upotrebljiv. Rješenje problema dolazi iz Austrije!

Genijalna BuildTak folija za radnu ploču Genijalna BuildTak folija za radnu ploču

BuildTak je tanka, izdržljiva plastična folija koja se pričvršćuje na radnu ploču kod FDM/FFM 3D pisača. Daje savršenu površinu i zamjenjuje uobičajenu BlueTape ili Kapton samoljepivu traku.

Karbonski filament colorFabb XT-CF20 Karbonski filament colorFabb XT-CF20

ColorFabb XT-CF20 je materijal koji podnosi dvostruko veća opterećenja od uobičajenih PLA. Ima višu temperaturu taljenja i izvanrednu točnost. Saznajte više.

Savjeti za ispis sa ColorFabb bakrenim filamentom Savjeti za ispis sa ColorFabb bakrenim filamentom

ColorFabb je stavio na tržište novi metalni filament za 3D ispis s bakrenim prahom. Nakon brončanog filamenta, bakreni je filament savršeni dodatak. Ovdje ćemo opisati kako je najbolje s njim rukovati.

Bio filamenti od Extrudr-a Bio filamenti od Extrudr-a

Novi Green-TEC filamenti od Extrudr-a. 100% biološki razgradivi i ekološki potpuno neškodljivi. Filamenti su daleko bolji od uobičajenih PLA i ABS filamenata.

ColorFabb HT – filament otporan na temperaturu ColorFabb HT – filament otporan na temperaturu

ColorFabb HT filament je materijal bez mirisa za iskusne korisnike 3D ispisa. Materijal je savršen za izradu modela kod kojih je potrebna trajnost, izdržljivost i otpornost na visoke temperature.