Savjetnik

Problemi s prvim slojem? Problemi s prvim slojem?

Imate li problema s prianjanjem ili prvim slojem ispisa? U našem videozapisu pronaći ćete detaljne upute za ispravnu postavku.

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Koja je razlika između izravnog ekstrudera i ekstrudera Bowden i koji je pravi izbor za vas? U ovom članku željeli bismo usporediti dvije inačice ekstrudera i pokazati vam razlike.

Novi Elegoo Mars PRO - što ga čini boljim? Novi Elegoo Mars PRO - što ga čini boljim?

Elegoo Mars je zahvaljujući vrlo dobrom omjeru cijene i performansa stvorio veliku bazu obožavatelja. Sada je dostupna poboljšana verzija Elegoo Marsa - Elegoo Mars PRO. Testirali smo što PRO verziju čini boljom.

3DJake ljepilo za radnu ploču

Svatko tko je radio s FM 3D printerima poznaje ovaj problem. Prvih nekoliko slojeva modela ne prianjaju dobro na radnu ploču. Imamo rješenje za vas!

3D filamenti od Verbatim-a 3D filamenti od Verbatim-a

Visokokvalitetni filament za 3D ispis Izrađen uz pridržavanje veoma uskih tolerancija. Izrađen od kvalitetnih materijala za ravnomjeran dotok materijala i izvanredne rezultate ispisa.

PrintaFix Basic – rješenje za prianjanje PrintaFix Basic – rješenje za prianjanje

Svatko tko radi s FDM 3D printerima upoznat je s ovim problemom Prvih nekoliko slojeva modela ne prianjaju ispravno na radnu ploču. Ispis tako više nije upotrebljiv. Rješenje problema dolazi iz Austrije!

Genijalna BuildTak folija za radnu ploču Genijalna BuildTak folija za radnu ploču

BuildTak je tanka, izdržljiva plastična folija koja se pričvršćuje na radnu ploču kod FDM/FFM 3D pisača. Daje savršenu površinu i zamjenjuje uobičajenu BlueTape ili Kapton samoljepivu traku.