ProFab3D Premium PLA Blue

Idealni filament za ProFab Mini u plavoj boji

RasprodanoViše se ne proizvodi

Slični proizvodi:

3DJAKE ecoPLA tamno plavi
3DJAKE ecoPLA svijetlo plavi
Polymaker PolyTerra PLA Sapphire Blue

Informacije o proizvodima i tehnički podaci:

Marke (proizvođači): ProFab3D
Promjer: 1,75 mm
Vrste proizvoda: PLA filamenti
Boja: Plava
Neto težina: 750 g
Preporučena temperatura obrade: 190 - 210 °C
Preporučena temperatura podloge: Nije potrebno

Opis

Visoke kvalitete

Strogim testiranjem i detaljnim postupcima kontrole kvalitete, ProFab3D je u mogućnosti ponuditi visokokvalitetan, pouzdan materijal koji svaki put daje izvrsne rezultate. Laserski mjerni sustav za mjerenje promjera može osigurati da materijal ima stalan promjer i toleranciju od + -0,02 mm.

Posebno razvijeno

Zahvaljujući strateškom partnerstvu s jednim od vodećih proizvođača materijala u industriji, Polymakerom, ProFab3D je razvio materijal posebno dizajniran za ProFab Mini i njegov kratki hot-end. Izuzetno je pouzdan i može jamčiti duge sate ispisa.

Sigurno za kućnu upotrebu

ProFabov Premium PLA (polilaktična kiselina) je bioplastika napravljena od šećera kukuruza, šećerne repe i drugih biljaka. Potpuno je sigurna za upotrebu kod kuće bez neugodnog mirisa tijekom ili nakon ispisa.

Isplativo

Jedan od glavnih ciljeva ProFab3D -a je učiniti 3D ispis pristupačnijim novim korisnicima i hobistima isporukom izvrsne kvalitete po konkurentnoj cijeni za pisač i potrošni materijal.

Paleta boja

Nudimo niz od pet prekrasnih boja koje se mogu pretvoriti u modele svih vrsta - od razigranog pribora za dom do profesionalnijih rješenja za izradu prototipa.

recenzije u jeziku: hrvatski za ProFab3D Premium PLA Blue

Da li već znate?

Koncept 3D printera dolazi iz ranih 80-ih od strane američkog izumitelja i inženjera Chuck Hulla. On je osnovao tvrtku 3D Systems.