Fiberlogy Refill PET-G Burgundy Transparent

PETG Refill za Masterspool - prozirno crveni

Proizvođač ovog proizvoda nema više u svojoj ponudi.
  • Masterspool nadopuna
  • povoljna cijena
  • visoka trajnost
  • smanjeno skupljanje

Slični proizvodi:

3DJAKE PETG Red Transparent
Extrudr MF PETG Transparent Red

Informacije o proizvodima i tehnički podaci:

Promjer: 1,75 mm
Vrste proizvoda: PET / kopoliester filamenti
Boja: Prozirno, Crvena
Neto težina: 850 g
Preporučena temperatura obrade: 230 - 250 °C
Preporučena temperatura podloge: 90 °C

Opis

REFILL je filament bez kalema koji je kompatibilan s MASTERSPOOL Standard za višekratnu primjenu, koji svatko može ispisivati s besplatnim i potpuno dostupnim RichRap projektom. Ovo je rješenje ekološko i nešto jeftinije od filamenata na kalemima. Fiberlogy je jedno od prvih poduzeća u svijetu koje je odlučilo uvrstiti ovakvo rješenje u svoju paletu proizvoda.

Primjena:

Primjena je ista kao i kod filamenata na kalemima. Jedina je razlika da refill nema kalem. To ga čini ekološki prihvatljivijim.

Masterspool download!

PET-G

Pomoću PET-G možete izrađivati funkcionalne prototipove i dijelove za krajnju upotrebu i to zahvaljujući njegovoj krutosti koja je bolja od ABS-a. Glikogenski spojevi čine materijal trajnijim i manje podložnim deformiranju. Kemijska postojanost na kiseline, soli i alkalne tvari, širi mogućnosti primjene.

S dostupnim transparentnim i neprozirnim opcijama boja, možete izrađivati predmete za raznu upotrebu. Može se koristiti i za elektroniku, prototipove ili dekoraciju.

Svojstva

  • trajnost
  • malo skupljanje
  • otpornost na kiseline, soli, alkalne tvari

Da li već znate?

Načešća 3D tehnika ispisa je FDM (Fused Deposition Modelling). Kod te se tehnike pomoću vruće mlaznice (Hot End) otapa plastična žica i nanosi u slojevima.