Elegoo Smart Robot Car Kit

STEM komplet za učenje kroz igru

€ 83,99

(uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)

Sadržaj: 1 set

Isporuka do petak, 31. ožujka

Na stanju od 29. ožujka

Zašto traje duže?

Zašto traje duže? Ovaj proizvod trenutno nije u našem skladištu, ali će uskoro biti dostupan. Možete ga prednaručiti - proizvod će biti poslan odmah po primitku novih zaliha. Zatvorite napomenu

Besplatna dostava za državu Hrvatska.
Informacije o slanju i povratu

Značajke i prednosti

  • za mlade od 12 godina nadalje
  • na temelju UNO R3 upravljačke ploče
  • kompatibilan s Arduinom
  • sa svim potrebnim komponentama
  • upravljanje putem aplikacije
  • s FPV modom
  • izbjegava prepreke
  • sa senzorima za praćenje linije

Br. proiz. ELG-14.0006.06, Sadržaj: 1 set, EAN: 14.0006.06

Informacije o proizvodima i tehnički podaci:

Br. proiz. ELG-14.0006.06
Br. proizvođača: 14.0006.06
Marke (proizvođači): Elegoo
Sadržaj: 1 set
Vrste proizvoda: Kompleti za robotiku
Product Type Google Base: Dodatni pribor

Opis

Inteligentni robotski komplet Elegoo Smart Robot Car Kit idealan je za hobiste kao i za djecu koja žele uroniti u svijet robotike, elektronike i programiranja! Zahvaljujući korisnim savjetima iz detaljnih uputa, konstrukcija, funkcioniranje i upravljanje pametnim robotskim automobilom mogu se vrlo brzo razumjeti. Učenje kroz kreativnu i zabavnu aktivnost je zajamčeno!

Uključene su sve potrebne komponente i dijelovi potrebni za sastavljanje robota! Arduino kompatibilni robot temelji se na UNO R3 Controller Boardu i ima različite načine rada: automatsko kretanje, FPV, WIFI, infracrveno upravljanje, kao i izbjegavanje prepreka i praćenje linije.

Aplikacija ElegooKit

Robotskim automobilom upravlja se aplikacijom "ElegooKit" putem mobitela i putem WiFi-a! Aplikacija je dostupna u Google Playu i App Storeu te se može instalirati u samo nekoliko klikova. U aplikaciji se nalazi praktični vodič s korisnim savjetima za programiranje i upravljanje Smart Robot Carom!

FPV način rada

Kada ste povezani na WiFi, možete svog robota pratiti putem videoa i kontrolirati njegove pokrete! Testirajte robotski automobil do krajnjih granica i pogledajte kako bi se kretao cestom. Možda prihvatite i nekoliko izazova - vidite što će se dogoditi!

HD kamera se može kontrolirati 0-180°, ali samo vodoravno. Vertikalno upravljanje kamerom nije moguće.

Izbjegavanje prepreka za sigurnu zabavu

Automobil je opremljen posebnim ultrazvučnim senzorima. Oni prepoznaju i izračunavaju udaljenost između robota i prepreke, tako da automatski izbjegava prepreke bez obzira na smjer u kojem se vozi. Stoga se ne mogu dogoditi neželjene nezgode ili oštećenja robotskog automobila!

Posebni senzori za praćenje linije

Vaš robotski automobil može se kretati duž crne željezničke pruge ako želite! Zahvaljujući senzorima za praćenje linija na donjoj strani vozila, možete nacrtati različite uzorke na otvorenoj cesti i gledati kako automobil vozi po uzorku! Oslobodite svoju kreativnost i zadivite svoje prijatelje i obitelj!

Pitanja i odgovori na temu Elegoo Smart Robot Car Kit

Dobivajte specifične odgovore od kupaca koji su kupili ovaj proizvod.

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Elegoo Smart Robot Car Kit

Slični proizvodi: