E3D SuperVolcano Block & Sock

SuperVolcano grijači blok za korištenje SuperVolcano grijaćih patrona i mlaznica!

731,20 Kn

(uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)

Sadržaj: 1 kom

Očekivana dostava: utorak, 04. listopada, ako naručite danas do 11:00 sati.

Na zalihama imamo još samo 3 komada.

Besplatna dostava za državu Hrvatska.
Informacije o slanju i povratu

Značajke i prednosti

  • iz niklom obloženog bakra
  • visoke performanse
  • brzi ispis
  • za visoke temperature

Br. proiz. E3D-SUPER-BLOCK-CARTRIDGE-COP-KIT, Sadržaj: 1 komad, EAN: 7086503979

Informacije o proizvodima i tehnički podaci:

Br. proiz. E3D-SUPER-BLOCK-CARTRIDGE-COP-KIT
Br. proizvođača: SUPER-BLOCK-CARTRIDGE-COP-KIT
Marke (proizvođači): E3D
Sadržaj: 1 komad
Vrste proizvoda: Hot-Ends

Opis

SuperVolcano blok je razvijen kako bi ispunio vaše zahtjeve za brzim 3D ispisom. Omogućava 11 x veći volumen tijeka filamenta V6 hotenda od E3D. SuperVolcano je ravnopravan član E3D ekosustava i može se koristiti s V6 ili Kraken od E3D i u Lite6 integriranim hladnjacima.

Visoka temperatura

SuperVolcano standardno dolazi s blokom od niklom presvučenog bakra, kako bi mogao biti pokretan s odgovarajućom grijaćom patronom od 80W. Ovi su blokovi konstruirani kako bi podnosili veoma visoke temperature.
Izrađeni su iz posebne legure bakra otporne na visoke temperature s točkom omekšavanja daleko iznad 500°C (u usporedbi s aluminijskim blokom koji gubi integritet nakon 350°C) i snažno povećanom provodljivosti temperature i idealni su korištenje pri radu s visokim temperaturama. Savršeni su za svakodnevne filamente kao što su PLA, ABS i drugi.

Prevlaka

Dodatno uz postojanost na visokim temperaturama, ovi blokovi imaju napredan premaz na bazi nikla koji znatno smanjuje lijepljenje plastike na blok. To je idealno za svakodnevne filamente i održavanje grijaćih blokova čistim i sjajnim. To je veoma važno kod temperatura koje prelaze 300°C i gdje nije moguće koristiti silikonsku zaštitu.

Cijev od staklenih vlakana

Kako bi podržao toplinsku snagu SuperVolcano, komad cijevi od staklenih vlakana otpornih zamjenjuje normalnu navlaku. Cijev izolira blok i održava toplinu u unutrašnjosti. Održava temperaturu na stalnih 260°C ili više.

Sigurnost

Kod bilo kakvih izmjena na hotendu potrebno je pripaziti da uređaj bude isključen i strujni kabel izvađen iz utičnice. SuperVolcano blok ostaje vruć dulje od drugih hotenda pa je potrebno više vremena da se sistem ohladi. SuperVolcano navlaka je izrađena od silikonskom gumom prevučenih staklenih vlakana. Kod rukovanja je potrebno nositi zaštitnu odjeću.

O E3D

Pitanja i odgovori na temu E3D SuperVolcano Block & Sock

Dobivajte specifične odgovore od kupaca koji su kupili ovaj proizvod.

Iskustva naših kupaca

recenzije u jeziku: hrvatski za E3D SuperVolcano Block & Sock

Slični proizvodi: