Zortrax Inkspire 2

Resin pisač za visoko automatizirane procese ispisa

32.397,10 Kn 35.996,80 Kn -10%

(uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)

Sadržaj: 1 kom

Isporuka do petak, 09. prosinca

Na stanju od 07. prosinca

Zašto traje duže?

Zašto traje duže? Ovaj proizvod trenutno nije u našem skladištu, ali će uskoro biti dostupan. Možete ga prednaručiti - proizvod će biti poslan odmah po primitku novih zaliha. Zatvorite napomenu

Besplatna dostava za državu Hrvatska.
Informacije o slanju i povratu

Značajke i prednosti

 • odmah spreman za start
 • zaštitna UV pokrivenost
 • sa spremnikom smole
 • s automatskim sustavom dodavanja smole
 • kontinuirana kontrola količine smole
 • integrirani Blackout Response sustav

Br. proiz. Z-INKSPIRE2, Sadržaj: 1 komad, EAN: 5902280827559

Informacije o proizvodima i tehnički podaci:

Br. proiz. Z-INKSPIRE2
Br. proizvođača: INKSPIRE2
Marke (proizvođači): Zortrax
Sadržaj: 1 komad
Vrste proizvoda: 3D printeri
Montaža: Već sastavljeno
Tehnologija ispisa: UV LCD
Zaslon pisača: Touch - Display
Potporni operativni sustavi: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
Sučelja: USB - priključak, WIFI - WLAN, LAN
Podržani formati (Slicer): STL, OBJ
Bauraum [LxBxH]: 192 x 120 x 280 mm
min. visina sloja: 25 µm

Opis

Zortrax Inkspire 2 je prvoklasni UV LCD 3D printer! Snažni resin 3D printer posebno je napravljen za rad s visokokvalitetnom smolom u visoko automatiziranim procesima i daje izvrsne rezultate!

Optimalni uvjeti osvjetljenja

Inkspire 2 radi s UV LED izvorom svjetlosti od 405 nm. Zahvaljujući vlastitoj matrici jarkih LED svjetala i jarke raspodjele svjetla, osigurano je ravnomjerno UV osvjetljenje preko cijele platforme izrade: točnost dimenzija ostaje i u sredini i na rubovima tanjura ravnomjerno visoko! Neusporediva optička preciznost svakog pojedinačnog piksela je šlag na torti!

Zaštitna UV pokrivenost

Posebno proizveden UV pokrov učinkovito štiti smolu od vanjskih UV izvora. Poklopac također smanjuje emisije proizvedenih para.

Lako uklonjiva platforma za izradu

Platforma za izradu Inkspire 2 može se jednostavno ukloniti i ponovno pričvrstiti. Takva fleksibilnost ispisne ploče omogućuje njeno pomicanje u kutni položaj, dopuštajući smoli da se vrati natrag u spremnik smole.

Tvornička kalibracija za trenutno pokretanje

Platforma za izradu je tvornički kalibrirana, što Inkspire 2 čini spremnim za korištenje. Po želji, pisač prilagođen korisniku može se kalibrirati pomoću jednostavnih GUI uputa. Proces kalibracije se vrši podešavanjem 3 vijka platforme.

Praktičan spremnik smole

Pisač ima integrirani spremnik smole. On se može lako pričvrstiti i ukloniti.

Pouzdana kontrola razine smole:

 • Pumpa za smolu: Inkspire 2 opremljen je automatskim sustavom za ubacivanje smole. Ako u spremniku za smolu nema dovoljno materijala, smola se može prenijeti izravno iz boce kako bi se ispis mogao provesti prema planu. Boce sa smolom se lako pričvršćuju na pumpu i stavljaju u odgovarajući držač za bocu. Pumpa automatski vraća višak smole iz spremnika u bocu.
 • Brisač smole: Spremnik smole opremljen je brisačem smole. To osigurava da se smola ne lijepi zajedno tijekom dužih ispisa.
 • Senzor razine smole: Senzor se nalazi u spremniku smole. Kontinuirano mjeri koliko je smole ostalo u spremniku. Razina punjenja smolom uvijek se može održavati istom zahvaljujući senzoru koji sprječava skrućivanje fotopolimera.
 • Senzor boce za smolu: Senzor mjeri količinu smole koja je ostala u boci koja se nalazi u posebnom držaču. Ako se oba senzora uzmu u obzir, može se izračunati ima li dovoljno smole za dovršetak ispisa.

► Ako Inkspire 2 otkrije nedovoljno smole za dovršetak ispisa, dobit ćete obavijest na zaslonu. Ako smola nestane tijekom ispisa, ispis će se automatski zaustaviti.

Sigurnost na prvom mjestu

Inkspire 2 opremljen je sustavom Blackout Response System. On zaustavlja ispis u slučaju nestanka struje; kada se vrati, ispis će se nastaviti tamo gdje je stao. Zahvaljujući ugrađenim ugljenim i Hepa filterima u tlačnoj komori, nećete biti toliko izloženi parama smole!

Uključeno:

 • 1 x Zortrax Inkspire 2
 • 1 x UV smola
 • 1 x držač za boce
 • 1 x FEP film (set)
 • 1 x set brisača
 • 1 x set senzora smole
 • 1 x početni kit

Pitanja i odgovori na temu Zortrax Inkspire 2

Dobivajte specifične odgovore od kupaca koji su kupili ovaj proizvod.

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Zortrax Inkspire 2

Slični proizvodi: