Mosaic Palette 2S Pro

Jedna mlaznica – četiri filamenta – jednostavan 3D ispis s više materijala s Pro verzijom

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Informacije o proizvodima i tehnički podaci:

Opis

U vašem se 3D printeru kombiniraju i spajaju četiri filamenta. Palette 2S postavlja vašu nadogradnju na potpuno novi nivo.

Palette 2S Pro sadrži naš, do sada najnapredniji unutarnji rezač, napravljen od aluminija kako bi se osiguralo optimalno hlađenje i 20% veća brzina spajanja.

Najpouzdanije iskustvo do sada
Palette 2S donosi najjednostavniji proces ispisa za više materijala. Uz pomoć plug-and-play postavki, sada možete povezati Palette 2S sa svakim printerom i u potpunosti iskoristiti potencijal svojeg printera.

Jedna mlaznica, četiri filamenta, neograničeni potencijal
Isprintajte svoje dizajne bez kompromisa. Poboljšajte komunikaciju i izoštrite geometrijsku slobodu s višebojnim i topivim potpornim elementima u jednom ispisu.

Fleksibilnost softvera
Iskoristite CANVAS da poboljšate iskustvo ili koristite i dalje svoj omiljeni izvanmrežni rezač kao i naše alate za obradu za ispis pomoću vaše Palette 2S.

Automatizirano upravljanje filamentima
Nema više brige zbog ispisa s nepunim kalemima. Kada je kalem prazan, Palette 2S se automatski povezuje s drugim kalemom kako bi se održao pritisak čak i kada niste u blizini.

Kod Palette 2S i 2S Pro smo se koncentrirali na pouzdanost i jednostavnost korištenja. Pregledali samo osnovne sisteme Palette 2/2 Pro, optimizirali ih i testirali na vijek trajanja, kako bi bili sigurni da je ljestvica za naš 3D ispis s više materijala što više postavljena.

Povećana brzina spajanja

Postoji niz faktora koji mogu djelovati na maksimalnu brzinu: visina sloja, model kao i brzina spajanja Palette.

Kod oba rezača će vaša Palette 2S i 2S Pro raditi 10% brže.

Unaprijed preneseni firmware

Kada svoju Palette 2S/2S Pro izvadite iz kutije možete odmah započeti s ispisom.

Optimizirane pogonske ruke

S Palette 2S i 2S Pro pogonske ruke konstantnije navode materijal i omogućavaju preciznije i pouzdanije navođenje i kod većih brzina,

CANVAS

Alat za vođenje projekata, alat za stvaranje sadržaja i cloud rezač. Pretrpio je značajne promjene i omogućava vam stvaranje, spremanje i ispis sadržaja na način na koji to ne može niti jedna druga platforma. U nastavku možete pronaći pregled nekih većih promjena:

CANVAS Paint
CANVAS Paint je naš alat koji omogućava izradu višebojnih sadržaja iz jednobojnih .stl datoteka. Uz pomoć ovog alata možete optimalno koristiti Palette tako da sadržaje individualno prilagođavate.

Upravljanje i objavljivanje projekata
Jedna od najvećih prednosti clouda je mogućnost objavljivanja projekata za više korisnika. Pomoću Project Link Sharing možete objaviti svoje projekte za Palette zajednicu ili vlastitu mrežu.

Cloud Slicing
Od uvođenja CANVAS Beta 2018. godine utrostručili smo brzinu rezanja CANVASA. Ispravili smo i nedostatke koji su mogli voditi manjim brzinama rezanja i pogreškama u rezanju u beta fazi. Ako Cloud nije za vas, podržavamo i druge rezače za stolne verzije s našim besplatnim Postprocessor-Tool Chroma.

Dodatne informacije
Video zapisi o proizvodu:

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Mosaic Palette 2S Pro

5 recenzije kupaca u drugim jezicima

4,9 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
7 (87%)
4 zvjezdica
1 (12%)
3 zvjezdica
0 (0%)
2 zvjezdica
0 (0%)
1 zvjezdica
0 (0%)

8 ocjene

hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 5 recenzija na drugim jezicima.


Slični proizvodi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci koji su kupili "Palette 2S Pro" , kupuju i:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder